1,2,3 START EVENTS

By: daniela avadanei

Aug 12 2013

Category: Uncategorized

Leave a comment

Aperture:f/2.6
Focal Length:3.7mm
ISO:640
Shutter:1/0 sec
Camera:GT-N7100

Ziua 0 – Am plecat din Timișoara pe muzica legendarului Michael Jackson și am ajuns la Oțelu Roșu, unde am continuat cu macarena și lambada…dar și așa am avut parte de un weekend minunat.

Am cunoscut oameni interesanți, care m-au învățat că munca poate să fie ceva pentru care merită să te trezești dimineața (asta în cazul în care mai apuci să dormi). M-au învățat că indiferent de lucrurile mai puțin prevăzute, care se pot petrece în timpul desfășurării unui event, va exista întotdeauna ceva care te va face să vrei să o iei de la capăt – pasiunea pentru ceea ce îți place să faci cu adevarat.

Ziua 1 – Scena și sunetul sunt cele mai importante două lucruri care alcătuiesc un eveniment. Vineri am învățat însemnătatea acestor două – dacă ele nu fac față așteptărilor, nimic nu este bine.

La fel ca un copil care învață să scrie, iar apoi să memoreze, așa și eu – am încercat să înțeleg ce face fiecare dintre acei giganți care armonizau scena. Mi-am luat agenda și am întocmit o listă cu aparatele pe care le vedeam în jurul meu: moving head, fresnel, blinder, bass, mixer, rack, monitor, control lumini sunt câteva dintre lucrurile atașate scenei, pe care se desfășoară un eveniment de calitate.

Ziua 2 – Sâmbătă am înțeles că fiecare job are beneficiile lui. Te trezești, îți bei cafeaua, înoți (timpul tău cu tine), iar după toate aceste lucruri, îți poți permite să aterizezi cu picioarele pe pământ, abia atunci ești dispus emoțional să cunoști mai multe etichete (omul snob, mondenul, fata inteligentă ”, tânărul  zăpăcit).

Ziua 3 –  Duminică a fost o zi puțin mai grea, dar ca nu cumva să uit că fiecare job cu beneficiile lui, ziua a început cu un concert- un concert pentru mine, la care am stat singură în fața scenei și mi-am auzit piesele preferate ridicate la maxim, a fost un moment frumos!

Duminică mi-am dat seama că în orice domeniu te-ai încadra ești nevoit să comunici cu persoane în preajma cărora nu te simți confortabil și indiferent de meseria pe care o ai, pe care ai vrea să o ai sau la care visezi, întotdeauna vor exista oameni care se cred mai inteligenți decât toată echipa tehnică la un loc (deși sunt cu totul din alt plan), dar dacă reușești să-ți clădești zidul cât mai repede ești asigurat în relațiile mai puțin dorite.

Da, mai vreau evenimente!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: