Ți-ai vinde pielea?

By: daniela avadanei

Jul 24 2013

Category: Uncategorized

Leave a comment

Categoric, mintea umană nu mai știe ce să inventeze atunci când este vorba de publicitate. Canalele tradiționale sunt prea tradiționale, iar mijloacele publicitare above the line sunt prea depășite, dar totuși avem noroc că au venit cei din Tokio cu o super-inovație, o nouă metodă de a acapara potențialii clienți. Pentru această tehnică, japonezii s-au folosit bineînțeles și de un super-suport: pielea femeilor. Pielea femeilor a devenit acum, pentru ei, un spațiu numai bun pentru publicitate.

Conform Daily Mail domnișoarele câștigă aproximativ 80 de euro/zi, iar cerințele nu sunt prea multe și nici prea mari. Cele dispuse să își ofere pielea în schimbul unei sume de bani, trebuie să aibă peste 18 ani și cel puțin 20 de prieteni pe rețelele de socializare, iar o ultimă cerință- reclama trebuie lăsată la vedere. Fetele devenite acum suport sunt îndrumate să poarte în partea de jos a ținutei, o fustă scurtă cu ciorapi până la genunchi (jambiere), astfel că acestea atrag atenția, iar transmiterea mesajului dorit va fi una garantată.

Așadar a început folosirea unui nou instrument în publicitate, vrei să transmiți un mesaj către public? foarte simplu! scrie ceva pe pulpa prietenei, pune-i celei din urmă o fustă/pereche de pantaloni scurți și trimite-o în lume (către publicul țintă).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: